• ro

V-am mai spus ce misto iese o casatorie civila la Salon du Mariage, Saftica? Daca nu v-am spus, sau daca nu stiati, va spun acum: ies super, dar super misto!

Mi s-a reconfirmat asta cand i-am intalnit pe Madalina si pe Bogdan. Au stabilit sa organizeze o casatorie civila la Salon du Mariage, in aer liber, la Saftica, iar ca nasi i-au ales pe Mirela si pe Radu, proprietarii acestui loc minunat.

Cum ma asteptam, oamenii s-au dat peste cap ca totul sa iasa de poveste. O arcada absolut incredibila plina de orhidee si flori in nuante de alb si roz trona in fata mesei pe care mirii urmau sa semneze actele de casatorie, piscina era inconjurata de fel si fel de decoratiuni florale absolut minunante si totul contrasta perfect cu mireasa.

Cand am ajuns acolo ma asteptam sa o vad pe Madalina intr-o rochie alba sau intr-o culoare deschisa. Nu stiu de ce mi-am proiectat imaginea ei asa. Ei bine, am avut parte de o surpriza. A luat ochii tuturor cu tinuta ei si nici nu ziceai ca e insarcinata. Ba da, era! In doar cateva luni urma sa devina mama pentru a doua oara. Minunea i s-a mai intamplat o data atunci cand l-a adus pe lume pe Luca, o mandrete de baiat. Ea este fosta practicanta de taekwando si am avut un subiect comun solid avand in vedere ca fiul meu, Vladimir, in varsta de 8 ani practica artele martiale si a obtinut rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale in ciuda faptului ca practica acest sport de niciun an.

Casatorie civila la Salon du Mariage

Da, Madalina si Blogdan sunt doi oameni foarte misto. Chiar daca n-au vrut o nunta cu sute de invitati si au facut-o doar pentru ei si oamenii foarte apropiati lor, s-au intrecut pe sine. Meniul a fost unul fabulos ales, decoratiunile iti taiau rasfuflarea si daca v-am povestit despre arcada de flori sub care au stat in timpul casatoriei civile, ce au amenajat in sala de evenimente unde a avut loc petrecerea te lasa fara grai. Balansoarul impodobit cu flori, ornamentele delicate de pe masa mirilor, arcadele de perdele care se potriveau absolut perfect cu decorul au fost definitia luxului si al bunului gust.

S-a ras tot timpul, mirii s-au distrat ca nimeni altii si cum cuvantul „sobru”nu prea il au in atitudine sau vocabular, ea si-a scris in palma cu un pix ‘I said yes’. Cumva acesta a fost lait motivul nuntii. Pana dimineata cand petrecerea s-a incheiat si mai toata lumea a plecat acasa cu dureri de picioare de la atata dans, tanara mireasa a avut grija sa nu i se stearga cuvintele din palma. M-a amuzat asta.

Si m-as mai amuza o data, asa ca hai cu botezul sau urmatoarea petrecere, oricare ar fi motivul!

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.