• ro

Cand ajungi sa te simti la serviciu ca și acasa, inseamnă ca esti aproape sa atingi apogeul carierei. Mai ales daca vorbim de o cununie civila in aer liber. În meseria mea cel putin, asta inseamna ca ajung sa fotografiez oameni dragi. Oameni care isi pun baza in mine ca fac o treaba grozava, iar asta ma implineste pe deplin.

Mi s-a întâmplat miracolul asta la casatoria civila a Georgianei cu Laurentiu. Doi tineri frumoși din cale-afara care și-au ales drept nasi niște oameni minunați pe care ii cunosc de cel puțin 8 ani. Încă de pe vremea aceea Georgiana a promis ca dacă într-o zi ii va fi dat să se casatoresca, eu voi fi creatorul albumului ei cu amintiri din cea mai importanta zi.

Nu pot sa va descriu ce am simțit în momentul în care m-au sunat să mă invite la nunta si la aceasta cununie civila in aer liber. Apogeul. Și abia așteptam să ne revedem.

Salon du Mariage, un loc minunat

Cununia civila o poti face oriunde, insa ei au ales sa organizeze oficierea casatoriei civile in afara sediului primariei, la una dintre cele mai bune locatii de nunta in aer liber, langa Bucuresti, la Salon du Mariage din Saftica. Doamne, câte amintiri frumoase ma leagă de locul acesta minunat și de oamenii care îl dețin. E o afacere de familie, de familie frumoasa. După cum va spuneam, în urma cu 8 sau 10 ani, când și-au inaugurat cortul de nunti cu piscina, primul eveniment ținut acolo a fost nunta celor care dețin locația – Florin și Ana Maria. El, fratele mai mare s-a căsătorit primul, iar apoi a urmat sora lui, Mirela. Oamenii sunt trup și suflet pentru Salon du Mariage. Ce se întâmpla acolo e cartea lor de vizita, e oglinda lor ca oameni. Nici nu m-am mirat când Georgiana și Laurentiu au ales locul incheierii casatoriei la Saftica, avandu-i ca nasi pe Mirela și pe soțul ei Radu.

Cununie civila in aer liber

Au amenajat totul ca în poveștile acelea pe care n-ai cum sa le uiți. Leaganul impodobit cu flori n-a fost liber nicio clipa, iar dintr-o ceremonie de stare civila banala au realizat ceva ca-n filmele americane. Erau flori peste tot, aranjamente cum doar Carmen de la Events by Carmen Ionita știe să facă, era o atmosfera de familie, doar oameni foarte apropiați și multă, dar foarte multă fericire. Aproape ca nu mai auzeai nici macar ce spune ofiterul de stare civila la casatorie.

Am început cu o sesiune foto care nu a durat pe cât mi-aș fi dorit pentru ca mirii, dragii de ei, erau stresati din cale-afara. Eh… dar tot i-am răpit trup și suflet pentru câteva cadre memorabile. „We do” a fost lite motivul evenimentului! L-am întâlnit încă de la intrare cu baloanele acelea imense de care am profitat cât am putut de mult dar și pe tortul absolut delicios creat de cei de la Grace Couture Cakes.

Atentie la detalii

Mirela și Radu s-au ocupat de eveniment de parca ei erau mirii. Au pus la punct un meniu sofisticat realizat de bucatari de soi. Păcat ca din fotografii nu puteți sa simțiți mirosul sau gustul preparatelor… Absolut delicios totul! Și delicioasa a devenit și atmosfera odată ce apusul ne-a îmbrățișat. Piscina luminata, mesele aranjate strategic în bataia luminii difuze au transformat totul în romantism pur. Muzica aleasa perfect i-a ridicat pe toți de la mese, au dansat pana spre dimineața, au ras mult, și-au împărțit zambete și îmbrățișări, iar la final au plecat de mana pe un nou drum, spre o noua viața, cu amintiri pretioase, o stare de bine și promisiunea ca se vor întoarce. La Salon du Mariage chiar și petrecerile de botez ies fabulos, iar Georgiana și Laurentiu știu asta prea bine.

Eu, cuminte, ii aștept să mă sune pentru un alt capitol din albumul lor cu amintiri cât pentru o viața.

 

 

 

 

 

 

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.