• ro

Love the dress la Cap Kaliakra

Dupa nunta, rochia de mireasa este distrusa. Nu s-a intamplat asa ceva la sesiunea noastra love the dress de la Cap Kaliakra.

Aceasta este semnificatia Trash the Dress, insa in Romania conceptul a fost adaptat sau, mai bine spus, transformat in Love the Dress.
Pentru noi trash the dress inseamna o sesiune foto in care rochia ramane aproape la fel cum a fost inainte de sedinta foto.

Nu distrugem rochia pentru ca o iubim, este cea pentru care un an sau mai mult am facut research pe internet, am cautat prin magazine, poate proband zeci de modele sau poate am avut noroc ca prima sa fie aleasa.
Indiferent de situatie, rochia pe care am ales-o vrem sa o pastram intreaga.

Sedinta foto la Tiulenovo

Alina si Alexandru sunt protagonistii frumoasei povestiri de astazi.
Pentru sedinta lor foto am mers in Bulgaria, la Tiulenovo si nu am putut sa ne abtinem sa nu trecem si pe la cetatea din Cap Kaliakra. Un peisaj de vis cu multa istorie in spate si cu o insemnatate de pe vremea grecilor care au numit-o Kali Akra, insemnand Bun adapost.
Si pentru noi a fost un bun adapost, oferindu-ne o lumina de exceptie pentru ca amintirile Alinei si ale lui Alex sa ramana (in)tiparite pe vecie intr-un minunat album.

Vom vizita acest loc ori de cate ori vom avea ocazia, iar imaginile vor fi de exceptie de fiecare data. Asta pentru ca acest loc ne ofera cadre spectaculoase, pe placul nostru si pentru satisfactia clientilor nostri.

Love the dress Tiulenovo, Bulgaria de Antochi Photography

Love the dress Cap Kaliakra in Bulgaria, de Antochi Photography

Love the dress Cap Kaliakra, in Bulgaria, fotografie de nunta

fericire maxima la o sesiune trash the dress in Bulgaria, Cap Kaliakra

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.