• ro

Love the Dress la mare, pentru ca marea a fost martorul povestii lor de iubire si astfel ca nu se putea ca aceasta sa lipseasca din albumul lor de familie.

Dupa o nunta plina de farmec, cu oameni voiosi, traditii si o multime de invitati care s-au distrat la greu, Camelia si Catalin ne-au purtat intr-un cadru de poveste. Limanu, in judetul Constanta, pentru a pastra imaginea si frumusetea rochiei si in locul in care ei se simt cel mai bine, liberi, relaxati si linistiti, dupa o nunta asa cum si-au dorit. (vezi fotografiile: Nunta la Nova 2).

Camelia a renuntat la stylingul de la nunta, si a lasat ca parul sa-i cada pe umeri, fiind parca mangaiat de briza marii si de privirile pline de dragoste ale lui Catalin. Cei doi transmit iubire in orice cadru. Ca fotograf cu experienta va spun ca este minunat sa lucrezi cu oameni atat de expresivi. Cand ii vad asa, indragostiti, mai arunc un ochi si la Carmen. Mare norocos sunt! ?

Love the dress la mare, o alegere perfecta!

Impreuna am reusit sa captam eternitatea rasaritului reflectand cu razele lui iubirea lor pura. Am simtit nisipul sub picioare, valurile ne-au izbit cu putere, iar aerul curat si racoros al diminetii ne-a cuprins. La sugestia lor am oprit pe un camp de floarea soarelui, proaspat inflorit. Practic, a fost in drumul nostru, catre locul de unde am tras si cadrele cu ei, conducand frenetic o barca cu motor. Acea plimbare cu barca a fost un deliciu pentru Catalin. Am uitat sa va spun ca este foarte pasionat de orice vehicul motorizat.

Camelia si Catalin ne-au incredintat amintirile lor, iar noi le-am acordat exact ce si-au dorit: amintiri ale visului lor ce s-a implinit! Cam asa arata o sesiune foto love the dress la mare!

Ce sa mai ?! A fost exact ce si-au dorit!
Voi ati vizitat plaja de la Limanu pana acum? Click pe: fotograf nunta in Constanta, daca esti in cautarea fotografului pentru nunta ta.

 

SHARE
COMENTEAZA

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.