• ro

Când o femeie visează de mica la o nunta ca-n povești, fiți siguri ca va avea parte de una. Fără dubiu! Bine… dacă și prințul mult visat este pe aceeași lungime de unda cu ea sau este atât de îndrăgostit încât este de acord cu tot ceea ce prințesa lui își dorește totul iese perfect. Așa am ajuns la o nunta la Marriott unde nu știam exact ce mai face parte din real sau basm. A fost un amalgam de emoții, de stari și trairi.

Detaliile fac diferenta

Natasa și Bogdan sunt suflete pereche. O spun eu, dar cel mai bine o spun fotografiile. Aparatul foto n-ai cum să-l minți. Prin obiectiv vezi dragoste, vezi pasiune, vezi tot. Nimic nu scapa.

Și-au dorit o nunta de poveste, și-au dorit ca toți cei dragi sa le fie alături, și-au dorit o locatie de top și fotografii cât pentru o viața. Ei sunt stabiliti în Belgia, iar negocierile nostre au durat luni de zile. Au cules recomandări, au ajuns chiar sa afle informații și despre părinții mei, ba chiar au primit recomandări vis-a-vis de munca mea de la un fotograf renumit din Ucraina. Își doreau ca totul, dar absolut totul să fie calculat, programat și perfect.

Initial ne-am întâlnit la ceremonia de stare civila și la logodna. Din prima am știut ca vom colabora bine. Erau exact cuplul perfect de fotografiat: naturali, sinceri, deschiși, îndrăgostiți, cooperanți și dornici să-și trăiască clipa.

La nunta însă totul s-a schimbat. Mireasa era alta. Nu alta în adevăratul sens al cuvântului ci emotioanta peste măsura, agitata, initial nu coopera, dar încet, incet amalgamul acela de emoții a devenit constructiv. A tras aer adânc în piept și a mers pe deviza „Daca eu ma simt bine la nunta mea, toată lumea va face la fel”. N-a dat greș cu asta! 

Odată ce a îmbrăcat rochia de mireasa a redevenit ea. I se aseza perfect pe trup. Faldurile acelea vaporoase o avantajau teribil, machiajul, coafura erau de acolo, iar ea, cu totul, radia.

Nunta la Marriott cu traditii alese

Fiind lipoveanca de a mea, am complotat și am pregătit momentul iertaciunii. E o traditie veche printre lipoveni ca mireasa sa ii ceara iertare mamei pentru tot înainte sa paseasca spre altar alături de alesul ei. Ei bine, nu ma aseptam, dar soacra mica a pufnit în niște lacrimi de așa ceva vezi doar în filme. Fabulos moment! Sunt sigur ca nu îl vor uita în veci și pentru asta ma felicit.

A urmat momentul mult așteptat. Mirele și-a întâlnit mireasa! Cuminte, diplomat, îmbrăcat fără cusur și cu un aer de om care are totul, a condus-o spre Mânăstirea Casin și acolo, de mana, și-au jurat să se iubească o viața și mult după aceea. I-au avut alături pe toți cei dragi, iar fericirea lor trebuia imortalizata. Deși sunt adeptul fotografiilor de familie realizate într-un cadru intim, acasă, spre exemplu, unde poți sa surprinzi mai bine adevărata lor stare, acolo, pe scările mânăstiri fericirea lor a fost deplina.

N-au ieșit din stare nici când am ajuns la Cercul Militar pentru o alta sesiune de poze. Nu ma mai saturam de ei și ma bucuram. Când nu știu cum trece timpul, când uit numărul declansarilor de aparat, știu ca e real ce se întâmpla. Și în același ton am continuat și la petrecere. Nunta la Mariott a fost un vis. Muzica buna, dans, zambete, meniu ales perfect. Ce mai? O atmosfera de basm, exact așa cum și-au dorit. A avut ingredientele necesare pentru o nunta la Marriott, extrem de reusita.

Și… cine știe? Sper ca tot un basm trăiesc și acum.

 

SHARE
COMENTEAZA

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.