• ro

De aceasta data am fost in Targoviste, pentru a fotografia un eveniment deosebit, o nunta la Nova 2.

Fiecare eveniment la care participam are ceva special, de care ne amintim cu drag si care ramane emblematic pentru noi. De data aceasta am ramas cu imaginea fetelor care stiu sa se distreze. Stiti piesa „Hair – Little Mix ft Sean Paul?!” Ei bine, asa a fost aici! Fotografiile miresei, inconjurata de prietenele ei distrandu-se in dimineata nuntii sunt captivante. Iar Mirele si burlacii lui pluseaza si ei cu traditii si jucarii de oamenii mari. A nu se intelege altceva, vorbim aici de multi cai putere!
Camelia si Catalin sunt un cuplu tare reusit, doi oameni frumosi, care se iubesc mult si transmit asta din priviri, dar care stiu sa se si distreze. Ne-am distrat si noi alaturi de ei, mai ales eu ?. Nici nu ai cum, cand prietenele miresei… zambesc asa frumos…

O nunta la Nova 2, cu final fericit

Pregatirea miresei, mirelui, emotiile de la biserica, bucuria rudelor si alaiul de invitati simpatici au condimentat o zi minunata de vara!

Nu puteam trece cu vederea si locatia. Recomand sa-ti faci nunta la la Nova 2. Din cate am inteles, este deschisa recent si reprezinta un loc perfect pentru un astfel de eveniment. Perfecta mi s-a parut si atmosfera intretinuta de cei „de la FUN” care ne-au tinut in priza, la fiecare reprezentatie a lor. O petrecere pe cinste care a tinut pana dimineata, devreme!

Pentru ca le-am fost simpatici, mai ales Carmen ?, mirii nostri ne-au ales si pentru o sedinta foto Love the Dress la Limanu, in Constanta – locul in care ei se simt cel mai bine (vezi si Love the dress la mare)

V-am mai zis cat imi place meseria mea? Pe langa faptul ca mereu cunosc oameni noi, primesc numeroase zambete si am ocazia sa ma bucur alaturi de ei, de momentele lor magice! Energie si buna dispozitie! Primesc si impart ?

Voi cand aveti urmatorul eveniment?

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.