• ro

Pe Luminita si pe Sorin i-am cunoscut prin intermediul unor prieteni si asa am ajuns sa le ofer un album de amintiri pentru o viata. Ne-am intalnit la primaria sectorului 1 pentru oficierea casatoriei civile, iar apoi pur si simplu i-am rapit pentru o sesiune de engagement in Herastrau.

Un om singur pe pamant e imperfect. Un om singur nu are cum sa fie fericit. De cand ne nastem alergam dupa perfectiune. Alergam dupa acea jumatate care sa ni se alature si sa ne completeze, sa ne faca perfecti. Ei bine, atunci cand intalnesti acea persoana ti se citeste pe chip, emani dragoste prin toti porii, ti se citeste in privire, zambetul e altul, plutesti.

Sesiune de engagement in Herastrau

Cu greu s-au lasat dusi. Erau strasati sa nu isi lase invitatii, erau stresati sa nu intarzie la restaurant si in plus de asta nici nu pozeaza in fiecare zi ca totul sa mearga repede si cu succes.

Prin mijloace proprii si nimic voodoo la mijloc i-am dus intr-o alta lume. O lume a lor in care nimeni si nimic nu mai avea loc. Erau ei, puri, simpli, doi oameni care faceau abstractie inclusiv de mine. Asta e frumusetea pe care o caut la fiecare sesiune foto: sa ii fac pe oameni sa fie naturali, dezarmati unul in fata celuilalt, sa fie ei, sinceri pana la capat.

Momentul sesiunii foto a fost extraordinar. Inspre apus, pe aleile acelea superbe din parcul Herastrau n-am cum sa ma opresc din declansat aparatul foto. Cromatica te lasa fara grai, reflexia cerului in luciul apei n-ai cum sa-l treci cu vederea, iar privirile lor, de nepretuit.

Cand le-am spus ca sunt multumit cu ceea ce am realizat s-au uitat la mine de parca atunci am ajuns in parc. Nu si-au dat seama cum a trecut timpul, nu si-au dat seama de cat timp stam acolo, nu si-au dat seama de nimic. Parca s-au trezit dintr-un vis.

Am plecat din parc impreuna si din cuplul stresat si grabit cu care am inceput sesiunea foto, am condus la restaurant o familie linistita, indragostita, gata sa paseasca in noua etapa a vietii lor de mana, pentru totdeauna.

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.