• ro

Cand simti ca timpul sta in loc, bucura-te! Cand nu stii cum orele, minutele sau chiar clipele trec, bucura-te! Bucura-te orice ar fi atunci cand in fata ochilor tai vezi implinire. Atunci cand fericirea se revarsa asupra tuturor celor care-i sunt martori. Asta am invatat inca de la primele sedinte foto realizate si imi reconfirm invatatura la fiecare incadratura.

Natasa si Bogdan sunt exemplul perfect pentru tot ceea ce am scris mai sus. Sunt doi tineri frumosi, stabiliti in Belgia, care s-i i-au dorit alaturi pe toti cei dragi atunci cand ei vor deveni cu adevarat o familie.

Asa se face ca intr-o zi calda de iunie, la primaria sectorului 3 au pasit cu incredere spre viitor alaturi de familii si prieteni. Nici nu si-au dat seama prea bine ce li se intampla ca s-au si trezit cu certificatul de casatorie in mana. Au urmat imbratisari, lacrimi de fericire, zambete, rasete si alte imbratisari, iar apoi am luat cu “asalt” parcul Herastrau pentru o sesiune foto de logodna. Cred ca abia pe la jumatatea timpului petrecut in parc si-au dat seama cu adevarat ca au facut pasul cel mare. Au fost haiosi tare.

Stare civila si sedinta de logodna in Herastrau

Natasa si Bogdan au fost cuplul pe care orice fotograf si l-ar dori. Atmosfera a fost de vis: parcul minunat, foarte putin aglomerat, peisaje superbe, alei pline de romantism, apus de soare, iar ei doi, mai mult decat indragostiti.

De obicei cuplurile sunt stangace, timide, na… nu toata lumea e obisnuita cu aparatul foto mai ales cand emotiile lor sunt imense. N-a fost si cazul lor! Ziceai ca fac asta de o viata. Totul a decurs perfect, armonios si rezultatul a fost pe masura asteptarilor lor. Chiar cred ca in viata de zi cu zi se privesc la fel, se imbratiseaza la fel si isi zambesc cu tot atata dragoste cu cata si-au zambit in ziua aceea.

A fost una dintre sedintele foto de logodna la care am dat cele mai putine indicatii si am avut cele mai putine rugaminti. Ba chiar, dupa cateva ore petrecute impreuna nu ne-am plictisit. Nu si-au dorit sa “scape de mine”, iar la final, dupa ultimul cadru realizat la apus ne-am oprit la o terasa si ne-am gandit la fotografiile ce urma sa le facem la nunta.

La nunta n-am avut nicio emotie. Stiam ca totul va fi fabulos. Iata si fotografiile: Nunta la Marriott.

 

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.