• ro

Cristina și Can, o poveste despre viteza, dragoste și legalizata printr-o starea civila la sectorul 3.

Când îți e dat sa-ți întâlnești sufletul pereche, degeba te zbati, te chinui și îl cauți ca tot atunci vine când vrea Dumnezeu. Pot sa îl cauți în luna, în stele, ca dragostea te lovește atunci când te aștepți mai puțin.

Cum s-au cunoscut

Cristina și Can sunt doi oameni care provin din lumi diferite. Ea e medic stomatolog, pasionata pana peste cap de meseria ei, el este axact spre alte domenii, total diferite. Ce i-ar fi putut aduce împreuna, va întrebați? Ei bine, pasiunea pentru motociclete. Și… nu orice motociclete. Ci acelea de viteza, de super viteza, acelea cu care e safe sa mergi mai mult pe circuit decât pe șosea.

Starea civila la sectorul 3 cu bune, cu rele

Acolo s-au cunoscut. Pe circuit, în timp ce își ambalau motoarele, adrenalina le pulsa prin vene și nici nu se gandeau ca săgețile lui Cupidon ii vor atinge la sute de kilometri pe ora. Li s-a întâmplat. Si printr-o recomandare, într-o zi torida ne-am dat întâlnire la primaria sector 3, unde au devenit o familie alături de toți cei dragi lor. Din păcate, ca exista uneori sa apara și minusuri la un eveniment ce se vrea a fi fără cusur, am avut ceva de furca din cauza fotografilor agreati de primărie. Da… niște oameni cu aparate foto care se baga pe sub pielea mirilor sau a părinților și te fac sa cumperi fototgrafiile lor de „specialisti” în domeniu. Ni s-a întâmplat și noua…

I-am pus în garda pe miri, dar am uitat de părinți… Ei, dornici ca totul să fie perfect, i-au lăsat pe amatorii veseli sa ia parte la eveniment. Nu va spun câte cadre naturale s-au dus pe apa sâmbetei din dorința lor de a-i organiza pe nuntasi „cum trebuie”, la poza… Mă rog… am trecut și peste asta, am făcut din imposbil posibil și sunt mândru de rezultat. Lacrimile sincere ale părinților, emotia mirilor, bucuria invitatilor nu a putut-o controla niciun fototgraf de acolo. Bucuria lor, hohotele de ras nu s-au incadrat în tiparul lor, iar sufletul meu a crescut cu fiecare doza de natural de care au dat dovada. Cam atat despre starea civila la sectorul 3

Let’s Party!

Am ajuns într-un final la restaurantul unde urma sa aibă loc petrecerea. La intrare, șoc! Doua motociclete de viteza tronau în fata noastră. Ca să ne dam seama cine e „fetita” și cine e „baiatul”, simpatici și plini de umor, Cristina și Can și le-au personalizat corespunzător. Ea și-a pus o jartea pe toba de eșapament și pe ghidon o pălărie, iar el, un domn prin definitie, și-a asezonat bestia cu un papion apretat. M-a distrat teribil imaginea, ce sa zic? Și… evident, nu am putut trece așa, cu una cu doua pe lângă cele doua fiare, așa ca i-am pus sa le incalece cum se cuvine.

După ce și-au primit invitații si au ciocnit cu ei câte un pahar i-am răpit de urgența și i-am dus în parcul Titan pentru o sedinta foto „in viteza”, așa cum le place. Nu sunt ei cei mai mari fani fotografii, dar cumva, prin mijloace pe care n-am sa le divulg am reușit să-i destind atât de tare, încât nu se mai dadeau dusi.

Cristina și Can sunt doi oameni atipici. Sunt doi oameni mișto cu care din prima clipa am rezonat perfect. Am și rămas prieteni și asta ma face și mai fericit.

Daca ti-a placut povestirea noastra, scrie-ne!

 

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.