• ro

Sesiunea foto trash the dress este cea mai relaxanta parte a unui eveniment. Mai ales daca este vorba despre un trash the dress in Valea Doftanei.

Sesiunea foto de engagement este cea care ne ajuta sa ne obisnuim atat noi cat si clientii cu “regulile” fotografiatului. Cand ajungem la sesiunea foto trash the dress, de ambele parti se simte relaxarea si implicarea. Iata 🙂

Regulile sunt simple:
1. trebuie sa stabilim impreuna locatia, de preferat sa fie una care sa reprezinte cuplul nostru
2. ora aleasa pentru fotografiat este importanta. Lumina este cea mai potrivita o gasim fie la primele ore ale diminetii, fie la apus.
3. make-up si hair-styling sunt necesare, mai ales atunci cand luam cadre stranse.
4. buna-dispozitie (de asta ne mai ocupam si noi ☺) si implicare

Asculta-ti mirii. Va conta mult pentru ei daca vor sti ca gasesc in tine ca fotograf un sprijin si cateva sfaturi.

Trash the Dress in Valea Doftanei cu Alina si Razvan

Alina si Razvan au respectat toate regulile de mai sus pentru ca sesiunea foto trash the dress sa fie asa cum si-au dorit-o. Si a fost!
Le-am simtit dragostea si pasiunea, dar si emotiile. Cu fiecare declansare ne convingeam ca fotografiile vor transmite legatura lor minunata, respectul si iubirea.

Ne-am hotarat sa alegem apusul pe Valea Doftanei. Minunata alegere!
Am avut parte de o lumina calda, un peisaj de poveste. Am profitat la maxim de stancile care ne-au iesit in cale, de padurea de brazi, de barajul de la Paltinu si nu in ultimul rand de lacul de acumulare de la Paltinu. De la sosea pana la lac nu ne-a despartit decat un camp marginit de cativa copaci. Acest peisaj nu a scapat neexploatat de obiectivul aparatului meu. Alina si Razvan au reusit sa ne transmita prin fotografiile pe care le-am editat mai tarziu faptul ca: dragostea adevarata inseamna, in primul rand, prietenie.
Noua asta ne transmit fotografiile lor. Voua?

SHARE
COMENTEAZA

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.