• ro

Trash the dress la Comana

Cu cateva zile inainte de a merge la sesiunea foto trash the dress la Comana, Adriana si George au avut nunta. Sunt tineri, frumoși, cu un viitor luminos în fata și de pe 11 iunie au devenit o familie. Au spus un „Da” hotărât, s-au luat de mana și împreuna au pasit spre o noua viața cu speranța ca vor avea mereu soarele în fata.

Nunta a fost un vis. Așa cum și-au dorit-o. Eu n-am fost prezent, dar soția mea Carmen, impreuna cu bunul meu prieten Marius mi-au povestit cu lux de amănunte. Ei au fost cei care au surprins cu aparatul foto fiecare detaliu, fiecare emoție, fiecare zâmbet sau sărut al celor doi îndrăgostiți.

Trash the dress la Comana

Urma sa ii privesc și eu prin aparatul foto la distanța de doar câteva zile. Ne-am dat întâlnire în parcul Comana unde le-am pregătit o sesiune foto de „Trash the Dress”. Locul a fost perfect ales. Peisaje superbe, vegetație fabuloasa, un lac imens amenajat mișto, nu prea multă lume prin zona, deh… am și stabilit întâlnirea în cursul săptămânii tocmai pentru a preveni aglomeratia și pentru a avea suficient timp să „ne facem de cap”.

Am ajuns primul și am avut timp să îmi trec iar în revista cadrele, compozitiile și sa îmi stabilesc un mic desfasurator vis-a-vis de ce urma să se întâmple. Chiar vroiam sa iasă o sedinta foto mișto pentru ca și oamenii sunt la fel. Nu mica mi-a fost mirarea când i-am văzut coborând din mașina îmbrăcați ca la nunta, iar el în loc să se apropie de mine s-a dus la portbagaj și a scos de acolo un întreg arselan de pescuit. Omul știa unde venea. E pasionat pana peste cap și n-ar fi ratat o sesiune de relaxare chiar dacă era îmbrăcat într-un costum de mire, iar aici încă nu calcase cu scopul de a da la peste. Așa ca „Trash the Dress la Comana” a fost pretextul perfect.

La pescuit

Sincer, initial am avut ceva emoții. George era foarte obosit, venea direct de la serviciu, nu se prea putea concentra, iar ea era în partea opusa. Își dorea sa pozeze, își dorea ca totul sa iasă „ca-n reviste”. Cumva, cumva astrele s-au aliniat și totul a mers ca pe roate. Mai, privirile lor, mâinile care li se atingeau, vibratiile pe care le transmiteau ne-au făcut sa nu ne dam seama cum trece timpul. Oboseala lui s-a risipit printre salcii și au intrat în filmul meu complet.

După câteva fotografii printre flori, pe podul acela amenajat parca exact pentru ei, pe aleile din pădure care emanau parca și ele doar romantism și speranța, am trecut la „categoria grea”. George și-a scos betele de bescuit, și-a așezat pălăria de care nu se desparte când da la peste și de acolo în colo ne-am distrat copios. Au și făcut abstractie de mine ceea ce m-a bucurat. Pentru ca asta e frumusețea în meseria mea: sa surprinzi naturaletea, sa surprinzi emotia în starea ei pura, totul să fie real, firesc și adevărat. Dacă reușesc sa obțin asta în urma oricarei ședințe foto ma declar învingător. Și… reușesc. 🙂

Rezerva data nuntii si opteaza pentru o sesiune foto Trash the Dress la Comana!

 

Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana Trash the dress la Comana

SHARE
COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.